ile

2018 yılında evlenecek çiftlerimizdenseniz sizi şöyle alalım. Düğün dekorasyonuna dair son trendleri ve fikirleri öğrenin, göz kamaştırıcı ve etkileyici bir düğüne siz de sahip olun.

Unutamadığınız düğünlerden aklınızda kalan kareler, düğün mekanının dekorasyonu ve etkileyici büyüsü sayesinde olur. Yani seçtiğiniz mekanda kullanılan dekorasyon stili, aksesuarlar, ışık ne kadar etkili olursa o kadar başarılı bir düğün ortamı yaratılır. E durum böyle olunca da dekorasyonda öne çıkan ya da çıkacak olan yeniliklerden ve trendlerden bahsetmemek olmaz. O zaman kalemi kağıdı çıkarın ve notlarınızı almaya başlayın.

Doğala Yönelim

Son yıllarda hepimizin dikkatini rustik düğünler çekiyor. Son derece doğal ve sade olması yönüyle alışık olduğumuz parıltılı düğün konseptinden bizi masal diyarlarına götürüyor. 2018 yılındaki düğünlerde sıkça karşımıza çıkacak olan ahşap objelerle süslenmiş düğün mekanları yılın favorisi olacak gibi duruyor. Masa numaraları, vazolar, mumluklar ve daha niceleri ham odundan tasarlanarak düğün mekanlarında boy gösterecek.

Geometri Etkisi

Bu sene dekorasyonda görmeye alışık olduğumuz geometrik objeleri 2018 yılında da görmeye devam edeceğiz. Elmas, küp, piramit, üçgen gibi birçok farklı şeklin kullanıldığı aksesuarlar düğün mekanlarının da dekorasyondaki gözdesi… Davetiyeden düğün pastasına ve masa süslemelerine kadar kendine geniş bir kullanım alanı yaratan geometrik detaylar ile düün mekanına şık bir dokunuş yapabilirsiniz.

Çelenk Modası

Yaprakların ve mis kokulu çiçeklerin kullanıldığı çelenkleri düğünlerde görmeye hazır olun! Sandalye süslemelerinde, masa süslemelerinde ve tavan aksesuarlarında göreceğimiz çelenkler 2018 yılının dekorasyon trendleri arasında yerini aldı. Özellikle kır düğünü yapacaklar için harika bir seçim olan çelenkleri mutlaka düğün dekorasyonunuzda kullanmalısınız. Çok süslü ve çiçekli olanları tercih etmiyorsanız, zeytin yapraklarından yapılmış sade ve zarif çelenkleri düğün dekorasyonunda kullanabilirsiniz.

Şeffaf Objeler

Özellikle kış düğünleri için mükemmel bir konsept yaratan cam ya da şeffaf objeler, düğününüz için büyülü bir ortamı hazırlar nitelikte. Şeffaf sandalyeler, davetiyeler, masa numaraları ve vazolar kullanarak misafirlerinize ömür boyu unutamayacakları eşsiz bir düğüne tanık olmalarını sağlayın.

Metalik Rüzgarı

Göz kamaştırıcı detaylarla süslü bir düğün dekorasyonu istiyorsanız tam da doğru noktadasınız. Altın, bakır, pembe altın, krom, gümüş tonlarında seçebileceğiniz çatal bıçaklar, bardaklar, mumluklar ve dekorlar ile göz kamaştırıcı ve ışıltılı bir düğün yapabilirsiniz.

Tüy Aksesuarlar

Peri masallarındaki gibi bir düğün hayal ediyorsanız tüy aksesuarlar tam sana göre! Gelinliklerde sıkça karşımıza çıkan tüyleri düğün dekorasyonunda neden kullanmayalım ki? Cam vazolar içinde, sandalyelerde, peçete yüzüklerinde kullanabileceğiniz tüy detaylarını metalik ve şeffaf trendiyle birleştirerek harika sonuçlar elde edebilirsiniz.

Mermer Deseni

Düğün dekorasyonunda pek karşılaşmadığımız mermer deseni, 2018 yılında düğün dekorasyon trendleri arasında. Yemek takımlarından mumluklara, masa numaralarından dekoratif objelere kadar karşımıza çıkacak olan bu trend ile konuklarınıza mermer desenli davetiyenizi göndererek düğün stili hakkında ipucu verebilirsiniz.