ile

Düğün denildiğinde akla ilk olarak gelin ve gelinin hazırlıkları gelse de bu özel  gün damatlar için de önem taşır. Kadınlarda makyajdan saç modeline, aksesuardan ayakkabıya kadar sayısız detay bulurken erkeklerde bu durum biraz daha dar. Hayatının en önemli gününde kusursuz görünmek isteyen damatlar içinde damatlık, kravat, papyon, ayakkabı, takı ve yaka çiçeği gibi çeşitli detaylar bulunuyor. Gelinlik seçimi yaptıysanız ve sıra damatlık seçimine geldiyse sizin için harika önerilerimiz var.

İşte en güzel damatlık modelleri.

 

Damatlıkta en çok tercih edilen renk siyah olsa da son birkaç yıldır lacivert ve mavi tonları yükselişte. Eğer siz de alternatiflere yönelmek ve trendlere uymak istiyorsanız mavi damatlık modelleri size göre. Özellikle kır düğünü ya da kumsal düğünü için en ideal damatlıklar olduğunu söylemek de mümkün.

 

Siyah dışında ama yine klas görünmenizi sağlayacak damatlıklar arıyorsanız lacivert en iyi seçeneklerden biri. Lacivert rengine en çok taba, kahverengi ve krem rengi uyum sağlıyor. Aksesuar, kemer, ayakkabı gibi diğer parçaları bu renklerden seçerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Farklılık arayan ve düğününde stil sahibi görünmek isteyen damat adayları için farklı renkler de mevcut. Özellikle son dönemde erkek modasında renkli takım elbiseler yükselişe geçmişken siz de düğününüzde bu muazzam petrol yeşili gibi damatlıklar tercih edebilirsiniz.

Minimalist bir stile sahip olan ve sadeliği elden bırakmak istemeyenler için en iyi seçenek hiç kuşkusuz gri damatlık modelleridir. Koyu gri bir damatlık ile zahmetsiz şıklığa kavuşabilirsiniz.

Düğün gününün hayatının en özel günü olduğunu düşünen birçok damat adayı smokin tercih eder. Kusursuz bir gelinin yanında siz de en az onun kadar kusursuz görünmek istiyorsanız lacivert bir smokin tercih edebilirsiniz. Özellikle yakaları saten bu smokin modelleri son zamanlarda oldukça trend.

Smokin konusunda farklılıklar istiyorsanız siyah ya da lacivert yerine gri smokin de tercih edebilirsiniz. Siyah ile grinin uyumu muhteşemdir. Bu görünüme bir de şık bir beyaz çiçek eklerseniz şık bir damat olabilirsiniz. Papyon tercihinizi de diğer parçalara göre yaparak uyumu yakalayabilirsiniz.