ile

Düğün hazırlıkları dendiğinde akla ilk olarak gelinlik gelir. Düğün sitenizi hazırladığınız halde hala bir gelinlik modeline karar veremiyorsanız sizin için 2018 gelinlik trendleri ile ilgili harika bir yazı hazırladık. 2018 yılında ön plana çıkan gelinlik modelleri arasında transparan gelinlik modelleri de yer alıyor. Son birkaç sezondur popüler olan ve hem cesur hem de zarif görünen bu gelinliklere yakından bakmaya ne dersiniz?

Dantelli Transparan Gelinlikler

Dantelli gelinlikler, modası asla geçmeyen gelinlik modellerindendir. Dantele ek olarak bir de bu transparan görünüm de ortaya çıkınca son derece zarif bir gelin olma ihtimaliniz artıyor. Eğer siz de çok iddialı olmayan ama çarpıcı görünen bir transparan gelinlik arıyorsanız bu dantelli modelleri tercih edebilirsiniz.

Çiçek İşlemeli Modeller

Gelinliklerde çiçek işlemeleri en çok kullanılan detaylardan biri. Bu çiçek işlemeleri transparan görünümle birleştiğinde tam olarak yaz düğününe uygun gelinlik modelleri ortaya çıkıyor. Eğer ilkbahar-yaz döneminde düğün yapacaksanız bu gelinlikler son derece ideal.

Üst Kısmı Transparan Gelinlikler

İddialı gelinlik modellerinin yanı sıra yalnızca üst kısmında transparan detaylar bulunan  gelinlikler de sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle uzun kollu ve işlemeli gelinlikler son dönemlerde oldukça popüler.

İddialı Transparan Gelinlikler

Düğününüzde gelinliğinizle fark yaratmak istiyorsanız bu muazzam transparan gelinlik tam da size göre. Düğün sitesi ile yarattığınız farklılığı çarpıcı bir gelinlik modeli ile devam ettirebilirsiniz. Bu cesur seçim özellikle yaz düğünleri için ideal.

Üç Boyutlu Çiçekler

Transparan gelinlik modellerinde işlemelerin yanı sıra 2018 gelinlik trendleri arasında yer alan üç boyutlu çiçekler de kullanılıyor. Transparan detayıyla harika bir uyum yakalayan bu çiçekler bahar gelinlerinin aklını başından alacak türden.

Romantik Transparan Gelinlik Modelleri

Hem trendleri yakalamak hem de romantik bir gelin olmak için bu bacakları açıkta bırakan muazzam transparan gelinlik iyi bir seçim olabilir. İnce tülden yapılması ve işlemelerinin güzelliği bu gelinliği kusursuz yapıyor.

 

 

Vücudunuza yapışan muazzam bir gelinlik ancak transparan özelliğiyle daha çarpıcı hale getirilebilir. Eğer fiziğinize güveniyorsanız ve çarpıcı bir gelin olmak istiyorsanız bu gelinlik modelini tercih edebilirsiniz.