ile

Gelinler için düğün hazırlığı yaparken en önemli konular gelinlikten sonra ayakkabıdır. Gelinliğinizle uyumlu olacak, düğün mekanında size zorluk yaşatmayacak, ayaklarınızı yormayacak ve adım atmanızı engellemeyecek bir gelin ayakkabısı bulmak zor gibi görünebilir. Ancak ihtiyaçlarınıza cevap veren ve sizi kusursuz bir geline dönüştürecek ayakkabıyı bulmak için sadece birkaç fikre ihtiyacınız var.

İşte sizin için seçtiğimiz gelin ayakkabısı modelleri.

Gelin ayakkabısı dediğin gösterişli olmalı diye düşünüyorsanız bu her yeri taşlarla kaplı ayakkabıya bayılacaksınız demektir. Sivri burunlu olması ile trendlere uygun olan bu ayakkabıyı salon düğünleri ya da vintage düğün teması için tercih edebilirsiniz. Eğer gelinliğinizi kaldırdığınızda her adımınızda ayakkabınızın parlamasını istiyorsanız en ideal tercih.

Rahatına düşkün bir gelin adayı iseniz kesinlikle sneakers tercih etmelisiniz. Elbette bunu yaparken de şıklığınızdan ödün vermemelisiniz. Bu simlerle, taşlarla ve incilerle süslü spor ayakkabılar hem gönlünüzce dans etmenizi sağlayacak hem de şıklığınızı tamamlayacak.

Kumsal ya da kır düğünleri için hem şık olabilecek hem de yürümeyi kolaylaştıracak ayakkabı modeli arıyorsanız dolgu topuklar harika bir seçenek. Bu dolgu topuklu ayakkabılar boyunuzu uzatırken ayaklarınızın yorulmamasını sağlayabilir.

Hem rahat ayakkabı arayan hem de şıkır şıkır gelinliğine uymasını isteyen gelinler için bu babetler son derece ideal. 2018 gelin ayakkabısı trendleri arasında özellikle bu düz tabanlı ayakkabılar ön plana çıkıyor. Her türlü düğün temasına uyum sağlayacak bu ayakkabılarla düğün boyunca rahat adımlar atabilirsiniz.

Yaz düğünü yapmak istiyorsanız açık topuklu ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Bu bilekten bağlı sandalet tarzı topuklularla şık görünebilirsiniz.

Gelin ayakkabısının özel olması gerektiğini düşünenlerdenseniz gelinler için özenle tasarlanmış bu ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Bu tür abartılı ve göz alıcı ayakkabıları midi ya da mini gelinliklerle tercih ederek ayakkabılarınızın ön planda olmasını sağlayabilirsiniz.

Sivri burunlu babetler düğün trendleri arasında yer alıyor. Hem rahatlıkla dans etmenizi sağlayacak hem de ayaklarınıza dikkat çekmeyecek kadar sade olan bu gelin ayakkabısı modelleri ile gelinliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Kim demiş gelin ayakkabısı her zaman beyaz olur diye? Gelinliğinizi ve diğer aksesuarları tamamlayacak renkli ayakkabılar da tercih edebilirsiniz. Özellikle son dönemde nude ayakkabılar da gelinliklerin altında tercih edilir hale geldi.