ile

Gelinlik, saç modeli, ayakkabı, takılar derken tüm detaylara karar verdiyseniz sıra fotoğraflarda ve gece boyunca mükemmel görünmenizi sağlayacak gelin makyajına geldi demektir. İşte 2020 yılında çok tercih edilecek gelin makyajı trendleri.

Metalik ve simli göz makyajları geçtiğimiz yıla damgasını vurmuştu. 2020 yılında da parıl parıl parlayan göz makyajlarını gelinlerde sıklıkla göreceğiz. Parıltıyı arttırmak için parlak lip gloss rujlar da tercih edebilirsiniz.

Özellikle pembe tonlarındaki simli makyajlar gelinlere çok yakışıyor. Gül kurusu metalik göz makyajını, mat pembe ruj ile tamamlayabilirsiniz.

Son yıllarda her şeyde olduğu gibi gelin makyajlarında da sadelik ön plana çıktı. 2020 yılında da sağlıklı ve canlı görünen bir cilt, hafif bir göz makyajı ve elmacık kemiklerindeki hafif bir highlighter ile harika görünmek mümkün.

Minimalizm popülerliğine devam ederken artık maksimalizmden de söz etmek mümkün. Eğer siz gösterişli bir gelin olmak istiyorsanız bu yıl kırmızı, bordo, canlı pembe gibi rujlar gelin makyajlarında bolca kullanılacak.

Dumanlı göz makyajının modası asla geçmez. Önümüzdeki yılda da bakışlarınıza etkileyicilik katacak dumanlı göz makyajı yaptırabilirsiniz.

Yüz hatlarınızı güzel gösterecek bol kontürlü, kaşlar doldurulmuş, muntazam bir şekilde ruj sürülmüş makyajlar da gelinlerin odağında.