ile

Gelin olmak, hayatınızda asla unutamayacağınız anlardan biri. Bunda kendinizi prenses ya da kraliçe gibi hissetmenin etkisi büyük. Bu etkiyi en iyi şekilde hissetmenin yollarından biri de büyüleyici bir taç takmak. İşte sizin için seçtiğimiz 2020 gelin tacı trendleri.

Prenses model bir gelinlik tercih ettiyseniz takacağınız gelin tacının da prenseslere yakışan bir model olmasına önem verin.

2020 trendlerinde gelin taçlarında biraz daha doğala dönüş görülüyor. Çiçeksi gelin tacı modelleri buna en güzel örneklerden.

Sade gelin taçları önümüzdeki yılda da popüler olmaya devam edecek. Zarif bir gelinlik, sade bir saç ve makyaja ek olarak incecik, sade bir gelin tacı tercih edebilirsiniz.

Bol taşlı, parıl parıl parlayan taçlar da 2020 yılında gelin adaylarının favorilerinden olacak. Eğer siz de göz alıcı bir gelin olmak istiyorsanız bu gelin tacı modelleri tam da size göre.

Vintage teması düğün modasına da damga vurdu. Gelinliğiniz ve saç modelinizde vintage bir tarz belirlediyseniz bu büyüleyici vintage gelin tacına da ilk görüşte vurulacaksınız demektir.

2020 gelin tacı trendleri arasında alışılmışın dışında tasarımlar da mevcut.