ile

2020 gelini olacaksanız ve düğün hazırlığı telaşınız varsa 2020 düğün trendleriyle yakından ilgilisiniz demektir. Gelinliğinize ve düğün mekanına karar verdiyseniz gelin ayakkabısı modeline de karar verebilirsiniz. İşte 2020 yılının gelin ayakkabısı trendleri.

Transparan detayları bulunan bir gelinlik tercih ettiyseniz bu transparan gelin ayakkabısı ile görünümü tamamlayabilirsiniz.

Kalın topuklu ve bantlı ayakkabılar geçtiğimiz sezonun da en sevilen ayakkabı modeliydi. Önümüzdeki düğün sezonunda metalik ve taşlı, topuklu sandaletler birçok gelinin tercihi olacak.

Her ne kadar son dönemde beyaz gelin ayakkabılar geri planda kalmış olsa da 2020 yılında bembeyaz ayakkabılar tekrar popüler hale geliyor.

Kısa ve kalın topuklu, bantlı ve rengarenk işlemeli bu harika gelin ayakkabısı da toprak zeminde yapılacak kır düğünleri için ideal.

Düğünde çok fazla yorulmak istemiyorsanız bu trend sizi çok sevindirecek. Son birkaç sezondur popüler hale gelen babet gelin ayakkabıları 2020’de de trend oluyor.

Son birkaç sezondur yükselişte olan inciler 2020 yılında gelin ayakkabılarını da süslüyor.

Sonbahar ya da kış aylarında düğün yapacaksanız bu kapalı, bantlı ve kalın topuklu, vintage gelin ayakkabısı ideal olabilir.

Gün geçtikçe gelin adayları şıklığının yanı sıra rahatlığına da önem verir hale geldi. Siz de onlardan biriyseniz gelin ayakkabısı trendleri arasında bu şık sandaletlerin de yer aldığını bilmenizde fayda var.

Orman, bahçe, kumsal ya da kır düğünü gibi açık hava düğünleri trend olduğu için gelin ayakkabısı trendlerinde de bu mekanların zeminine uygun ayakkabı modelleri yer alıyor. Dolgu topuklu gelin ayakkabısı modelleri önümüzdeki yıl da çok popüler olacak.

2020 gelin ayakkabısı trendleri arasından sizin favoriniz hangisi oldu?