ile

2018 yılında evlenecek çiftlerimiz çok şanslı. Çünkü önceki senelerde görmeye alışık olduğumuz klasik düğün pastaları tarih oldu. Birbirinden güzel, zarif ve farklı tasarımlara sahip nefis düğün pastaları ile konuklarınıza tatlı bir son yaşatabilirsiniz.

Metalik Pasta

Modadan makyaja, aksesuardan dekorasyona kadar bir çok yönden hayatımıza bomba gibi düşen metal, düğün dekorasyonunda ve pek tabiki düğün pastalarında da boy göstermeye başladı.  En çok altın, gümüş ve bakır tonlarının tercih edildiği metalik pastalarla abartı ve gösterişten uzak şık bir  düğün pastası seçimi yapabilirsiniz.

Yarı Kaplanmış Pasta

Sıcak yaz günleri ve kır düğünleri için mükemmel bir seçim olan bu yarı kaplanmış pastalar ile davetlilerinize hafif ve sağlıklı bir düğün pastası sunabilirsiniz. İç malzemelerinin görüldüğü ve herhangi bir kaplama malzemesinin kullanılmadığı, doğal meyveler ve çiçeklerle süslenmiş bu pastayı yaz düğünleri için önerebiliriz.

Damlayan Pasta

Aktı akıcak, damladı damlayacak pastalar bu yılın trendleri arasında! Hem iştah kabartan hem de görsel olarak bizi etkileyen bu şirin pastalara kim hayır diyebilir ki? Çikolatanın baş tacı edildiği bu pastalarda çilek, karamel, frambuaz, limon gibi sosları da tercih edebilirsiniz. Özellikle kış düğünleri için önerebileceğimiz damlayan pastaları, yarı kaplanmış pastalar ile kullanarak konukların damak zevkini yerinden oynatabilirsiniz.

 

Geometrik Pasta

Geometrik desenler günlük hayatımızdaki yerini çoktan aldı. Dekorasyonda, aksesuarlarda, düğün davetiyelerinde son dönemde sıkça görür olduk. Ve tabiki düğün pastaları da bundan geri kalmadı. Eğer düğün dekorasyonunda ve beraberinde düğün davetiyesi, şekerleme ve düğün pastasında da bu sürekliliği getirirseniz, çok şık bir düğüne ev sahipliği yapabilirsiniz. Özellikle altın ve gümüşün etkisini, geometrik düğün pastanızda kullanmalısınız.

Mermer Desenli Pasta

2018’in en popüler pastası olmaya aday olan mermer desenli pastalar, cool görünümünün altında yatan nefis lezzetiyle düğününüzü tatlandıracak. Damarlı görüntüsü ve pembe, mavi, gri gibi renkleriyle düğün sahiplerine farklı alternatifler sunuyor. Geçtiğimiz 2017 sezonunda düğün davetiyelerinde ve dekorasyonda da görmeye başladığımız mermer deseni 2018 yılında da düğün trendleri arasında görmeye devam edeceğiz. Özellikle kış aylarında düğün yapmayı planlıyorsanız mermer desenli pastayı mutlaka not etmelisiniz.