ile

Son yılların en popüler düğün teması, bohem tarz oldu. Bohem düğün teması dendiğinde de akla ilk gelen dekor öğesinden biri pampas otu. Hem ev dekorasyonunda hem de düğün dekorasyonunda yoğun olarak kullanılan pampas otu, oldukça şık bir görünüm kazandırıyor. Eğer siz de bu yaz yapacağınız düğünde pampas otu temalı bir dekorasyon yapmak istiyorsanız sizin için harika öneriler derledik.

Pampas otu, bulunduğu ortama anında bohem bir görünüm verebiliyor. Siz de kır çiçekleri, ahşap ve hasır dekor öğeleriyle birlikte pampas otu kullanarak bu görünümü elde edebilirsiniz.

Hem sade hem de trendlere uygun bir düğün teması oluşturmak istiyorsanız tamamen pampas otuyla süslenmiş bir mekan harika olabilir.

Pampas otunun tek kullanım alanı düğün dekorasyonu değil elbette. Gelin çiçeğinde de bu güzel bitki, sıklıkla kullanıllıyor.

Yemekli bir düğün yapmayı düşünüyorsanız masa süslemelerinde de pampas otundan faydalanabilirsiniz.

Pampas otunun bu kadar çok sevilmesinin en önemli nedenlerinden biri de fotoğraflarda harika bir görünüm vermesi. Bu açıdan düğün mekanında fotoğraf çektirmek için bir alan yaptırmayı düşünüyorsanız bu alanı pampas otlarıyla süsleyebilirsiniz.