ile

Düğün organizasyonu yaparken her bir detayın bütünleşmesi ve uyumlu olması için dikkatli seçimler yapmak gerekir. Bu uyumu yakalamanın en güzel yolu ise bir düğün teması seçmektir. Kendi zevkinize, trendlere ya da mevsime göre bir düğün teması belirleyerek organizasyon başlatırsanız hazırlıkların çok daha kolay ilerlediğini ve düğününüzün harika geçtiğini görebilirsiniz. Bu tema hem düğününüz için internet sitenizi, hem basılı davetiyenizi, hem de düğün detaylarınızı kapsamalıdır. Peki harika düğün temaları ile ilham edinmeye hazır mısınız?

Düğün temaları renklere, mevsime, çiçek türlerine, figürlere göre ve daha birçok unsura göre şekillendirilebilir. En çok tercih edilen düğün temaları renklere göre yapılanlardır. Beyaz hakimiyetinde bir düğün organize ederek zarif bir hava yaratabilirsiniz.

Pastel renkler son zamanların en çok tercih edilen renk tonları arasında yer alıyor. Siz de hediyeliklerden pastaya, ikramlıklardan çiçeklere kadar her bir detayı pastel renklerle oluşturarak muazzam bir tema yaratabilirsiniz.

Lüks ve gösterişi seviyorsanız düğün temanızı da lüks yapabilirsiniz. Parlak detaylar, altın ya da gümüş parçalar, pastadan masa düzenlemesine kadar her bir detayda ışıl ışıl malzemeler kullanabilirsiniz.

Çok sevdiğiniz bir film ya da diziyi de düğün teması olarak belirleyebilirsiniz. Star wars temalı düğün ile hem kendinizi hem davetlilerinizi eğlendirebilirsiniz.

Masal teması belirleyerek kendinizi prens ve prenses gibi hissedebilirsiniz. Kır düğünü ya da salon düğünü için farklı masalların detaylarını düğününüzde kullanabilirsiniz. Bunun için masalsı bir mekan, çiçek tacı, bohem bir gelinlik ve damatlık yeterli olabilir.

Renk temalarının yanı sıra çiçek temaları da son zamanlarda oldukça popüler. Leylak, papatya, gül ya da lale tercih ederek düğündeki her bir detayda bu çiçekleri kullanabilirsiniz. Eğer canlı renklere sahip çiçekleri seçerseniz çok daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.

2018 düğün trendleri arasında vintage düğün teması da yer alıyor. Karşılama bölümü, gelinlik, masa ve sandalyeler, mekan süslemesi gibi birçok detayda vintage malzemeler kullanabilirsiniz.

Minimalist bir düğün organizasyonu yapmak istiyorsanız da sayısız seçeneğe sahipsiniz. Davetlilerinize vereceğiniz hediyeliklerde, damatlıkta, gelinlikte, saç ve makyajda, mekan süslemesinde ve daha birçok kısımda minimalist tercihler yaparak sade ve ama şık bir organizasyon yapabilirsiniz.