ile

Covid-19 vakalarının gittikçe azalmasının ardından ülkemizde normalleşme günleri başladı. Ancak bu normalleşme tamamen eski hayatımıza dönme olarak algılanmamalı. Sosyal mesafeye ve kişisel hijyene önem verdiğimiz yeni normal hayatımıza ayak uydurmalıyız. Peki yeni normal hayatımızda düğünlerimiz nasıl olacak? Eğer bu yaz düğün yapacaksanız ve henüz bir organizasyon yapmadıysanız minimal açık hava düğünlerini mutlaka bir düşünün.

Açık hava düğünleri, salon düğünlerine göre daha güvenli olacak. Eğer herhangi bir salonla anlaşmanız yoksa düğününüzü küçük bir bahçe, kumsal ya da açık bir mekanda yapmanızda fayda var.

Düğününüze davet edeceğiniz sevdiklerinizin sayısını biraz daha düşürmek en iyisi olacaktır. Özellikle farklı şehirlerde yaşayan, kronik rahatsızlığı bulunan, hastalık belirtisi gösteren, 65 yaş üzeri yakınlarınızı düğününüze davet edemeyeceğinizi kibarca belirtebilirsiniz.

Varsa yakınlarınızın birinin geniş bir bahçesinde de minimal bir açık hava düğünü yapabilirsiniz. Büyük mekanlara ya da organizasyonlara ihtiyacınız yok. Bir bahçeyi süsleyerek, şık bir masa kurarak da harika bir düğüne imza atabilirsiniz.

Eğer düğününüzün unutulmaz olmasını istiyorsanız bir orman düğünü de organize edebilirsiniz.

Düğününüz nasıl olursa olsun önemli olanın birlikte ve sağlıklı olmak olduğunu unutmayın. 🙂