ile

Yaz mevsimi yaklaşırken düğün hazırlıkları da hızlanıyor. Düğünler genellikle ilkbahar ve yaz aylarında yapılıyor. Mis gibi yaz havasına en yakışan düğün teması ise hiç kuşkusuz kumsal düğünü. Eğer siz de deniz, kum ve mis gibi gökyüzü ile dünya evine girmek istiyorsanız bir kumsal düğünü planlayabilirsiniz. Eğer düğün temanızla ilgili farklı fikirler arıyorsanız sizin için kumsal düğünü ile ilgili harika fikirleri derledik.

İşte kumsal düğünü ile ilgili harika öneriler

Akşamüstü yapılacak bir kumsal düğünü için ışıklandırma son derece önemlidir. Işıklandırma amacını dekorasyona uygun şekilde yerine getirirseniz muazzam bir atmosfer elde edebilirsiniz. Bu led ışıklandırmalar düğün mekanını masallardan kopup gelmiş gibi gösterebilir. Elbette masa ve sandalyeleri de temaya uygun seçmeyi ihmal etmeyin.

 

Peki kumsal düğünü için nasıl bir gelinlik tercih etmek gerekir? Eğer prenses modeli, kabarık gelinlikler giyme sevdanız varsa kumsal düğünü için bu gelinlik modelinden vazgeçmeniz şart. Kumsal düğünleri genellikle salaş ve sade olur. Bu açıdan kumsalda rahat hareket edebileceğiniz sade ama bir o kadar da şık gelinlikler tercih edebilirsiniz.

Beyaz sandalyelere eşlik eden beyaz çiçekler kumsala bambaşka bir hava katabilirsiniz. Kumsal düğünü havasını iyi yansıtmak için çok fazla renkli çiçekler tercih etmemenizde fayda var.

 

Nikahınızın kıyılacağı kısmı en güzel şekilde süslemek tamamen sizin hayal gücünüze kalmış. Bu pembe çiçekler ve mor tüllerle süslenmiş bu kısım fotoğraflarda da harika görünecektir.

Tıpkı gelinlikte olduğu gibi damatlıkta da sade seçimler yapmakta fayda var. Keten pantolonlar ya da gömlekler iyi bir tercih olabilir. Bunun yanı sıra papyon ya da kravat yerine şık çiçeklerle gömleği süslemek mümkün.

Düğün pastanızı da elbette kumsal düğünü temasına uygun seçebilirsiniz. Bu deniz kabukları ve deniz yıldızlarıyla bezenmiş muazzam düğün pastası size bu konuda ilham verebilir.

Temanızı destekleyecek her bir detayı kumsala göre seçmeniz oldukça önemli. Yemekli bir düğün organize ediyorsanız masa düzeninde kullanacağınız eşyalara ve çiçek süslemelerine de buna göre karar vermenizde fayda var. Bu kumsal havasını taşıyan açık mavi ve turuncu renkleri harika bir seçenek olabilir.

Kumsal düğününüz için Kumsal temalı düğün sitesi örneğimizi incelemeyi unutmayın.