ile

Gelinlik modelleri arasında son zamanlarda en yükselişe geçen model hiç kuşkusuz sırt dekolteli gelinlikler oldu. Göğüs dekoltesine göre çok daha zarif görünen sırt dekoltesi\ her türlü gelinlik modeline yakışıyor. 2018 gelinlik trendleri arasında da yer alan bu gelinliklere daha yakından bakmaya ne dersiniz? İşte birbirinden şık sırt dekolteli gelinlik modelleri.

Sade ve zarif bir gelin olmakistiyorsanız düz formlu sade bir gelinlikte sırt dekoltesi en güzel detay olacaktır. Ön kısmı sade olan gelinliğiniz arkanızı döndüğünde muazzam bir görünüm verecektir. Sırt dekolteli gelinliklerde saçlarınızın topuz ya da at kuyruğu gibi modellere sahip olması gerektiğini de unutmayın.

Bohem bir gelin olmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz en güzel gelinlik modeli hiç şüphesiz sırt dekolteli gelinliklerdir. Dantel detaylı, salaş gelinliklerin bu dekolte detayı muazzam görünüyor.

Ölçülü bir dekolte arıyorsanız bel kısmında biten ufak bir dekolte de şık görünecektir. İnce askılı ve V şeklinde inen bir sırt dekoltesi gelinliğinize çok yakışabilir. Bir de gelinliğin kuyruğu uzun olursa arkadan harika bir görüntü verebilirsiniz.

Son birkaç yıldır pencereli gelinlikler de oldukça popüler oldu. Sırtı tamamen açık bir gelinlik yerine sırt kısmında pencere olan bir gelinlik tercih edebilirsiniz. Bu yuvarlak ya da kare şekle sahip pencereler sırtınızın çok daha zarif görünmesini sağlayabilir.

Sırt dekoltesi her ne kadar balık formlu gelinlere çok yakışsa da tüllü, kabarık gelinliklerde de kullanılıyor. İşlemeli, tüllü gelinliğe ek olarak sırt dekoltesi muazzam bir bütünlük sağlıyor. Özellikle balo salon düğünü için bu tarz gelinlikler oldukça ideal.

Minimalist gelinlik modeli arayanlar için de bu gelinlikler harika bir alternatif. Ön kısmında hiçbir detay bulunmayan sade bir gelinlikte sırt dekoltesi yine sade ama bir o kadar da şık bir görünüm katıyor. Kır düğünü ya da kumsal düğünü için bu gelinlik modelleri tercih edilebilir.

Vücut hatlarınızı ön plana çıkaran balık formlu gelinliklerde sırt dekoltesi mükemmel sonuçlar doğuruyor. Bu dantelli, uzun kuyruklu gelinlik şaşaalı bir düğün planlayan gelin adayları için harika bir seçenek.

Sadelikle şıklığı bir arada bulunduran bir gelinlik arıyorsanız bu muazzam sırt dekoltesini görünce büyüleneceksiniz demektir. Geometrik detaylarla ön plana çıkarılan bir sırt dekoltesi bulunan bu gelinliği özellikle bohem düğünler için tercih edebilirsiniz.