ile

Düğün hazırlığı yaparken damatlık, gelinlik, düğün mekanı gibi önemli aşamaları geçtiyseniz sırada davetlilerinize dağıtacağınız düğün hediyelikleri kısmı var. Önceleri nikah şekeri olarak sunulan bu hediyelikler şimdilerde çok daha farklı. Özellikle sevdiklerinizin kullanabileceği ve anı olarak sık sık hatırlayabileceği bu hediyelikler ile ilgili farklı fikirler duymaya hazır olun.

Pusula

Düğün temanıza göre farklı hediyelikler tercih ederek davetlilerinizi şaşırtabilirsiniz. Bu harika pusulalar da sevdiklerinizin mutlu gününüzü sık sık hatırlayabileceği bir düğün hediyeliği olarak öne çıkıyor.

Şişe Açacağı

Gelin ve damat figürlü bu şişe açacakları en kullanışlı hediyeliklerden biri. Sevdikleriniz bu hediyeyi her kullandığında sizi ve en mutlu gününüzü hatırlayacak.

Minik Şekerlemeler

Eğer nikah şekeri ile davetlilerinizin ağızlarını tatlandırmak istiyorsanız bu geleneği şık ve şirin şekerlemeler ile sürdürebilirsiniz.

Anahtarlıklar

Davetlilere hediye edilebilecek en kullanışlı ve en anı değeri taşıyan hediyelik hiç kuşkusuz anahtarlıklardır. Üzerinde düğün gününüzün yer aldığı tarihi bulunduran bu harika yapboz anahtarlıkları siz de davetlilerinize hediye edebilirsiniz.

Tohum

Çiçek ekmek bir insana büyük bir mutluluk ve doğaya da can verir. Siz de sevdiklerinize değerli bir şey hediye etmek istiyorsanız bu tohumlar harika bir fikir olabilir. Sevdikleriniz bu tohumları ektikten sonra evlerinde sizden bir hatıranın günden güne büyüdüğünü görerek mutlu olacaklardır.

Makaron Kurabiye

Davetlilerinizin hem gözüne hem de damağına hitap edecek harika bir hediyelik arıyorsanız bu şirin kurabiyeler en ideal seçenek.

Tahta Kaşıklar

Mutfakta en çok kullanılan araçlardan biri olan tahta kaşıklar üzerinde sizin düğününüz ile ilgili bir yazı içerse çok güzel olmaz mıydı? Sevdiklerinizin hayatının her anında sizden bir anı olması harika bir şey olmalı.

Hediyelik Mum

Mis gibi kokan mumlar da harika bir hediyeliktir. Gelin ya da damat figürlü mumlar yaptırarak siz de düğün hediyeliği olarak davetlilerinize bu mumları sunabilirsiniz.

Kahve

Her zaman küçük kavanozlar içerisinde şekerlemeler hediye edilse de siz farklı bir tercih yaparak mis gibi kokan kahve çekirdekleri hediye edebilirsiniz. Özellikle kahve tiryakisi sevdikleriniz bu hediyeliklere çok sevinecek.

Bu harika düğün hediyeliklerinden sizin favoriniz hangisi?