ile

Nikahta ya da düğünde davetlilere dağıtılan tüllü badem şekerlerini unutun. Artık davetlilerinize sizi hatırlatacak ve işlerine yarayacak hediyelikler vererek modaya uyabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz orijinal nikah şekeri fikirleri.

Küçük saksılarda kaktüs ve sukulent hediyesi herkesi mutlu edecektir. Siz de davetlilerinize kalıcı bir hediye vermek istiyorsanız yetiştirebilecekleri bitkiler harika bir fikir.

Kibrit, çoğu kişi için ihtiyaç olabiliyor. Çantalarında ya da ceplerinde taşıyacakları bir kibrit kutusu hediye etmek sizce de orijinal değil mi?

Son zamanların en popüler nikah şekeri tasarımlarından biri de mumlar. Mis gibi kokan küçük mumları sevdiklerinize hediye ederek onlara bir jest yapabilirsiniz.

Nazar boncuklarının kültürümüzde büyük bir yeri var. Anahtarlık yapılabilecek ya da eve asılabilecek bu anahtarlık hediyeliği de harika bir nikah şekeri alternatifi olabilir.

Magnetli şişe açacağı kadar işe yarayan bir hediye olamaz. Bir de üzerinde sizin isminiz yazarsa düğün gününüz hiç unutulmaz.

Ne olursa olsun davetlilerimin ağızlarını tatlandırmak istiyoruz diyorsanız badem şekeri yerine bu sevimli nane şekerlerinden vermeye ne dersiniz?