ile

Düğün gününüze geri sayım yaparken düğün sitesi, gelinlik, damatlık gibi önemli aşamaları atlatıp küçük detaylara geçtiyseniz artık keyifle araştırma yapabilirsiniz. Düğün mekanı, gelinlik, saç modeli gibi kısımlara karar verdiyseniz gelin saç aksesuarı seçmek için kolları sıvama vaktidir. Nasıl bir aksesuar seçeceğinizi, saç modelinize ve şeklinize en uygun aksesuarın hangisi olduğunu merak ediyorsanız sizin için harika bir yazı hazırladık.

2019 gelin saç aksesuarları trendleri oldukça zengin. Farklı gelinlik tarzlarına ve saç renklerine uygun aksesuarlar ile kusursuz bir gelin olmak mümkün. Saçlarınızın arkasında duracak bir saç aksesuarı arıyorsanız bu çiçek figürlü, taşlı toka harika bir seçenek.

Kısa saçlara sahipseniz işiniz çok daha kolay. Saçlarınızı ön plana çıkaracak şık bir taç tercih edebilirsiniz. Bu altın yaprak figürlü taç, kır düğünü ya da kumsal düğünleri için son derece uygun.

Minimalist akseusarlar kullanmayı tercih edenlerdenseniz sade gelinliğiniz ve sade makyajınıza bu şekilde zarif bir taç eşlik edebilir.

Kır düğünü için saç modelleri ve aksesuarları arıyorsanız yaprak figürlü tokalar ve taçlar en iyi alternatifler arasında yer alıyor. Dağınık topuz ile birlikte bu şekilde yapraklı bir saç aksesuarı tercih edebilirsiniz. Eğer saçlarınız koyu tonlardaysa gümüş, beyaz gibi saç aksesuarlarını, açık tonlardaysa altın saç aksesuarlarını tercih edebilirsiniz.

Klasik bir topuz ve prenses tacı isteyenler için de harika seçenekler mevcut. Sade ve minimalist bir prenses tacı ile güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Örgülü saç modelleri tercih edecekseniz örgülerinizin üzerine takabileceğinzi tokalar harika olabilir.

Saç aksesuarınızın daha ön planda olmasını istiyorsanız ve sade bir gelinlik tercih ettiyseniz açık saçlarla birlikte alnınıza düşen bir taç tercih edebilirsiniz. Helen tarzı saç aksesuarları bunun için en ideal tercihlerdendir.

Yandan toplanmış bir saç modeli yaptırmayı düşünüyorsanız boşta kalan tarafa bir saç aksesuarı takarak çok daha şık bir saç modeli elde edebilirsiniz. Tokanın yanı sıra yan kısmında figürler bulunan bir taç da tercih edebilirsiniz.

Sade bir saç modelinde karar kıldıysanız saçlarınızı biraz daha ön plana çıkaracak taşlı taçlar tercih etmenizde fayda var. Bu şekilde düğün makyajına da dikkat çekmiş olursunuz.