ile

Gelinlik tercihleri düğün tarihine, mekanına ve vücut şekline göre değişebiliyor. Düğününüze sayılı günler kala hala gelinlik konusunda bir tercih yapamadıysanız trendleri dinlemeye ne dersiniz? 2020 gelinlik trendleri şimdilerde korseli gelinlikleri karşımıza çıkarıyor. Bugüne kadar modası geçmiş bir gelinlik modeli olarak bildiğimiz korseli gelinlikler tasarımcıların modern dokunuşlarıyla son derece şık bir hale büründü.

İşte sizin için seçtiğimiz en güzel korseli gelinlik modelleri!

Korseli gelinliklerin en büyük avantajı beli ince ve sıkı göstermesi. Özellikle kabarık gelinliklerde kalça ve bacaklar geri planda kaldığı için beli ön plana çıkarmak şart. Bunu yapmanın en iyi yolu ise şık bir korseli gelinlik seçmekten geçiyor.

2020 korseli gelinlik trendi aynı zamanda transparan trendini de beraberinde getiriyor. Gelinliğin korse kısmı transparan olduğunda, üst kısım çok daha ön plana çıkmış oluyor. Bir de buna dantel işlemeleri ve dekolte eklendiğinde çarpıcı bir gelinlik modeli ortaya çıkıyor.

Her ne kadar korseler kabarık gelinliklerde daha çok kullanılsa da modern gelinlik tasarımlarında bu korseleri düz formlu modellerde de görmek mümkün. Eğer kumsal, vintage, kır düğünü gibi temaları tercih ediyorsanız bu korseli düz gelinlikler sizin için ideal.

Prenses gibi bir gelin olmak istiyorsanız kabarık tüllere ek olarak korse tercih edebilirsiniz. Bu şekilde hem tam bir prenses gibi görünebilir hem de gelinliğinizin üst kısmını daha da öne çıkarabilirsiniz. Korseye ek olarak kalpli yaka tercih ederseniz salon düğünleri için ideal bir gelinlik olabilir.

2020 gelinlik trendlerinde yer alan düşük omuzlar en çok da korseli modellere yakışıyor. Belinize oturarak ilerleyen ve omuzlarınızdan düşen bu gelinlik sizi bir peri gibi gösterebilir.

Korseli gelinlik giymek için fazla kilolarınızın olduğunu düşünüyorsanız bunun da çözümü var. Bu arkadan bağlanan eski tip korse modeli ile daha zayıf görünebilir ve kendi bedeninize uygun korseli gelinliği bulmuş olabilirsiniz.

Düğününüzde göz alıcı bir gelin olmak istiyorsanız bu saten kumaş üzerine işlemeler yapılmış, transparan korseli gelinlik harika bir seçenek. Özellikle korse kısmı gelinliğin en can alıcı bölümü olarak göze çarpıyor.