ile

Düğün, bir insanın hayatının en önemli anlarından biridir. Bu nedenle birbirini seven ve hayatlarını birleştirme yolunca bir karar alan çiftler, aylar öncesinden düğün hazırlıklarını yapmaya başlarlar. Damatlık seçimi, gelinlik seçimi, kuaför seçimi, gelin arabası seçimi, düğün salonu ve düğün konsepti seçimi derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayan çiftler, bu seçimler arasında kaybolabilmektedir. Bu doğrultuda her yıl birbirinden farklı düğün konseptleri moda olmaktadır. Düğünleri için çeşitli hazırlıklar içerisine giren çiftler, söz konusu düğün trendleri arasından kendileri için en uygun olanını seçerek düğün hazırlıkları yapmaya başlarlar. Düğün trendlerinin her yıl farklılık gösterdiğinden bahsettik. Peki, 2020 yılında çiftlerimizi bekleyen yeni düğün trendleri nelerdir? Gelin hep beraber inceleyelim.

Geometrik tasarımlar düğün mekanlarındaki yerlerini alacak

2020 yılında evlenecek olan çiftlerin dikkatine! Eğer geometrik desenleri ve şekilleri seviyorsanız düğün konseptinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. 2020 yılında düğün trendleri arasında yer alacak olan geometrik tasarımlar; arka fonda, masalar, dekorasyonda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Özellikle 2019 yılında pek çok düğünde rastladığımız arka fonlarda, 2020 yılında geometrik şekil kullanımı çok farklı ve şık bir görüntünün meydana gelmesini sağlayacaktır.

Canlı renkler bu yıl da varlığını sürdürecek

Son birkaç yıldır düğünlerde soft renklerin yanı sıra canlı renklere rastlamaya başlamıştık. Mercan, mavi, mor gibi canlı renkleri 2020 yılında da düğün mekanlarında görmeye devam edeceğiz. Özellikle canlı mercan, düğün mekanlarını çok daha şık ve romantik bir hale getirmektedir. Eğer siz de bu rengi seviyorsanız düğününüzün konsept rengini canlı mercan yapabilirsiniz.

Bakır ön plana çıkıyor

Uzun yıllardır düğün mekanlarında altın sarısı göz kamaştırmaktaydı. Son zamanlarda ise altının yerine daha soft olan gümüş renginin kullanıldığına rastlamıştık. Her ne kadar ihtişamlı bir görünüm elde edilmesini sağlasa da bakırın da çok görkemli bir renk olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Bakır son zamanlarda ev dekorasyonlarında da sık sık kullanılmaya başlanmıştır. Bu doğrultuda popüler olan bir rengin ve objenin düğün trendleri arasında girmesi kaçınılmazdır. 2020 yılında evlenecek olan çiftler bakır tonlarını tercih ederek göz kamaştırıcı bir düğün mekanına sahip olabilirler.

Canlı çiçekleri çok daha fazla göreceğiz

Canlı çiçekler, yapay çiçeklere göre çok daha pahalı olduğu için uzun yıllardır düğün konseptlerinde genellikle yapay çiçekler kullanılmaktaydı. Ancak günümüzde doğallığa ve canlılığa verilen önem düğün süslemelerinde canlı çiçeklerin ön plana çıkmasını sağlamıştır. Işıltılı ya da soft renklerdeki çiçekler ile düğün mekanınızı inanılmaz bir hale getirebilirsiniz.

Siyah ve koyu renkler 2020 düğün trendlerine girecek

Siyah, düğünlerde en çok uzak durulan renktir. Hatta düğüne giden davetliler dahi siyah giymekten kaçınırlar. Çünkü siyah mutluluktan ziyade karamsarlığı ve yası temsil etmektedir. Ancak günümüzde pek çok düğün sahibi, siyahın asaletini düğün mekanlarında ve süslemelerinde kullanarak çok şık dekorasyonlara imza atmıştır. 2020 yılında çok daha fazla göreceğimiz siyah rengi siz de çok seviyorsanız küçük dokunuşlar ile dahi olsa düğün dekorasyonunuzda kullanabilirsiniz.

Düğün mekanı dekorunda kadife detaylar ön plana çıkacak

Düğün salonlarında genellikle saten, parlak ve göze çarpan kumaşlardan oluşan masa örtüleri tercih edilmektedir. Ancak 2020 yılında bu parlaklık ve saten örtülerden kurtuluyoruz. Kadifenin ağırlığı, şıklığı ve asaletini düğün masalarında sık sık göreceğiz.

Yeni teknolojiler ile düğünler çağ atlayacak

2020 yılında, teknolojinin pek çok yansımasını düğün mekanlarında göreceğiz. Düğünlerinde farklılık yaratmak isteyen pek çok çift, video mapping gibi uygulamalar ile düğün salonlarını renklendirebiliyor.

Düğün konsepti seçilip düğün tarihi ve yerine karar verildikten sonra düğün ile ilgili büyük bir iş yükünün hafiflediğini söyleyebiliriz. Ancak düğün tarihi yaklaştıkça pek çok çiftimiz düğün davetiyesi konusunda çeşitli sıkıntılar yaşıyor. Düğün telaşı ve yoğunluğu içerisinde davetiyelerin kimlere dağıtıldığı, kimlerin gelebileceği, kimlerin gelemeyeceği gibi durumlar ile yakından ilgilenebilmek pek mümkün hale gelmiyor. İşte tamda burada dugunmuvar.com imdadınıza yetişiyor. Dugunmuvar.com sayesinde kendi davetiye sitenizi oluşturabilir, düğün bilgilerinizi tek adreste toplayabilir, davetli listenize istediğiniz her an kolaylıkla ulaşabilir, davetlilere düğününüzü SMS ile hatırlatabilir ve online bir şekilde davetiye ulaştırabilirsiniz. Bunun yanı sıra düğün ve kına mekanınıza gelmek isteyen davetlilere yol tarifi imkanı sunabilirsiniz. Eğer siz de davetiye sitesinin sağlayacağı faydalardan yararlanmak istiyorsanız dugunmuvar.com’a 5 dk da ücretsiz bir şekilde üye olabilir ve davetiye sitenizi oluşturabilirsiniz.