ile

Kusursuz bir gelin olmak için tüm parçaların  bir arada uyumu yakalaması gerekir. Gelinliği tamamlayan en önemli parçalardan biri ise hiç kuşkusuz duvak. 2019 gelinlik trendleri farklı tarzlarıyla gelin adaylarını büyülerken duvak trendleri de bir o kadar etki yarattı. Farklı duvak modelleri bu yıl gelinlerin saçlarını süsleyecek. Peki 2019 duvak trendleri ile ilgili farklı fikirler edinmek için hazır mısınız?

Aşağı kadar düz inen ve uç kısmında yoğun işlemeler bulunan duvaklar bu yıl oldukça trend. Özellikle üç boyutlu çiçekler veya büyük figürler duvaklrın uçlarını çok daha hareketli gösteriyor. Gelinliğinizdeki işlemlerin aynısını duvağınıza da işletirseniz bütünlüklü bir görünüm elde edebilirsiniz.

Vintage duvak modelleri bu yıl da oldukça popüler. Kendinizi bir dönem filminde gibi hissedeceğiniz ekru renkteki bu farklı duvakları vintage stildeki gelinliğinizle birlikte kullanabilirsiniz. Bir de şık bir saç aksesuarı kullanırsanız harika bir görünüme ulaşabilirsiniz.

Trendler arasında alışılmadık duvak modelleri de yer alıyor. Siyah ve kısa bu duvak modelini farklılık ve marjinallik arayan gelin adayları tercih edebilir.

Kumsal düğünü yapmayı planlıyorsanız sade gelinliğinizle birlikte bu file şeklinde ve deniz yıldızları ile süslü duvağı tercih edebilirsiniz. Üstelik bu tarz duvaklar size hareket özgürlüğü de sağlar.

Klasik duvak modellerinden sıkıldıysanız saç aksesuarının altından sarkacak bu tarz sade duvakları da tercih edebilirsiniz. Gelinliğinizi gölgede bırakmaması için sade bir tül ideal olabilir.

Vintage duvak modelleri arasında yer alan bu duvaklar da tarihi mekanlarda yapılan düğünler için oldukça ideal. Özellikle açık saç tercih edecekseniz bu tarz duvaklar harika olabilir.

Klasik duvak modelleri 2019 yılında da oldukça popüler. Uç kısmında dantel bulunan ve düz bir şekilde inen bu modeller prenses modeli gelinliklerle birlikte uyum sağlayabilir.

Sade makyaj ve sade bir topuz üzerine minimalist bir duvak tercih ederek zarafet dolu bir gelin olabilirsiniz.

Abartılı ve gösterişli düğünler için bu yıl da uzun duvaklar işlemelerle birlikte markaların koleksiyonlarında yer alıyor. Siz de gelinliğinizin ihtişamının daha fazla olmasını istiyorsanız işlemeli ve uzun bir duvak tercih edebilirsiniz.