ile

Her şey de olduğu gibi düğün trendleri de her sene değişiyor. Bundan elbette gelin buketleri de nasibini aldı. Bu sene geçen sezona göre oldukça farklı modeller var. Sizin için en şık olanları derledik. Umarız beğenirsiniz.

1) Mor Buketler

Her sezon çıkan yeni Pantone renkleri sezonun trendlerinden bize haber veriyor. Gül, orkide, ortanca gibi çiçeklerle yaptıracağınız mor gelin buketleri bu senenin seçenekleri arasında.

2) Bakır Tonlarında Buketler

Geçen sezonun trendlerinden olan rose gold tonlarından sonra bu sene bakır tonları revaçta.

3) Yaşayan Duvar

2017 yılında yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayan bu trendin asıl 2018 yılında patlayacağını söyleyen otoritelerin sayısı oldukça fazla. Bu çiçek duvarları fotoğraflar için inanılmaz şık bir arka plan hazırlıyor.

4) Gelinler Bu Sezon Çiçekleri Giyecek!

“Nasıl yahu?” Dediğinizi duyduk. Bu sezon gelinler çiçeklerden yapılmış bileklikler, kolyeler, takılar ve aksesuarlar takacak. Bizim kültürümüze ne zaman yansıyacağı da ayrıca merak konusu 🙂

5) Yıldız Çiçeği

Eski moda bir çiçek olarak gözden çıkarıldıktan sonra 2018’de inanılmaz bir çıkış yapacak olan yıldız çiçeği birbirinden farklı renklerde olabildiği için herkesin düğün stiline uygun olan modeli bulabileceği bir çiçektir.

6) Tek Renk Modası

2018 yılının en büyük trendlerinden birisi; düğününüzün çiçek tasarımları için tek bir renk kullanmak.

7) Sukulentler

2017 yılının iç dekorasyon trendleri arasında olan kaktüs benzeri bu çiçekler gelin buketinize doku eklemenin en kolay yolu.