ile

Kıvırcık saçlı olmak çok güzel bir şey olsa da çoğu zaman uğraş gerektirir. Özellikle de mükemmel görünmek istediğiniz düğün gününüzde saçlarınızın sorun çıkarıp çıkarmayacağından emin olmamak sizi endişeye sürükler. Eğer bunu okuyan kıvırcık saçlı bir gelin adayıysanız bu endişelerinizi bir kenara bırakın ve kıvırcık saçlarınızın düğün gününüzde tüm dikkati çekmesini sağlayın. Düğün gününüzde fön çektirmeyi düşünüyorsanız bizce bu fikirden vazgeçmenizde fayda var. Kıvırcık saçlarınızın düğün gününüzde harika görünmemesi için hiçbir sebep yok. Birkaç küçük dokunuşla harika bir gelin saçına dönüşebilir.

Nolursa olsun yine de gelin topuzu istiyorsanız saçlarınıza fön çektirmeye ihtiyacınız yok. Kıvırcık saçlarınızla kolayca bir dağınık topuz yapılabilir. Hem de muazzam görünen bir gelin topuzu! Bir de şık bir saç aksesuarı ile süslerseniz harika olacağınıza şüphe yok.

Saçlarınız en iyi halinde nasıl görünüyorsa o bakım ürünlerini kullanarak kıvırcıklarının harika görünmesini sağlayabilirsiniz. Daha sonra açık bırakarak yandan bir saç aksesuarı takarsınız ve bitti!

Kim demiş kıvırcık saçlara taç olmaz diye? Bal gibi de olur!

Rahat etmek istiyorsanız saçlarınızı tepeden at kuyruğu yaparak kıvırcıklarınızın kafanızın tepesinde toplanmasını sağlayabilirsiniz.

Kahkül kullanıyorsanız topuz ve çiçek tacı ikisili size çok yakışacak demektir.

Eğer tüm bu gelin saçı muhabbetinden sıkıldıysanız kıvırcık saçlarınızı kendi haline bırakın! Her halinizle güzelsiniz.