ile

Son dönemde düğünler için bir tema belirlemek oldukça popüler. Seçtiğiniz tema çerçevesinde tüm düğün detaylarını bu temaya uygun seçmek ve böylece büyülü bir görünüm oluşturmak istemez misiniz? İşte son dönemin en trend düğün teması trendi ile karşınızdayız. Pastel bir renk olan lila düğünlerde lavanta ile can buluyor. Sizin için birbirinden güzel lavanta kokulu düğün teması örnekleri derledik.

Yemekli bir düğün daveti verecekseniz tabaklarda davetlilerinize bir tutam lavanta ile bir şıklık yapmayı düşünmelisiniz.

Lavanta gibi hem rengi hem kokusu güzel bir çiçek en çok da gelin çiçeklerine yakışır. Diğer mor çiçeklerle şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Lavanta temalı bir düğünde kullanıacak yegane renk hiç kuşkusuz lila olacaktır.

Son yıllarda doğal konfetiler birçok çift tarafından tercih ediliyor. Siz de lavanta kokulu düğün teması tercih ettiyseniz davetlilerinize kurutulmuş lavanta dağıtarak konfeti şeklinde havaya atmalarını isteyebilirsiniz.

Lavantalarla oluşturulmuş şık bir seremoni köşesi harika fotoğraflar çekilmenizi de sağlar.

Lavanta temalı bir düğünde düğün pastası da elbette lavantalı olmalı. Hem kokusu hem de rengiyle oldukça şık düğün pastası tasarımları yaratmak mümkün.

Lavanta kokusunun düğününüzü sarmasını istiyorsanız davetlilerinize verilecek hediye olarak lavanta keseleri tercih edebilirsiniz.